BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Wednesday, February 18, 2009

SALAM 2009 UNTUK SEMUA SAHABAT TERNAK!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera....

Pertama sekali saya nak mohon maaf sekali lagi kerana sudah lama tidak update blog saya yang tak seberapa ini. Terlalu banyak perkara yang perlu diuruskan...okla..sesiapapun boleh bagi alasan kan....hehehe...InsyaAllah...saya akan update sekerap yang mungkin..

Tahun 2009 dah masuk bulan Februari...macam mana dengan sahabat penternak semua? Ternakan dah semakin bertambah? Dan banyak juga yang saya dengar...sahabat terpaksa menutup kandang mereka akibat peningkatan kos operasi ladang mereka. Apapun itu semua adalah onak dan duri yang terpaksa ditempuhi sebelum bergelar penternak yang berjaya. Sesungguhnya usia projek ternakan saya baru mencecah setahun setengah dan hampir ke dua tahun. Projek ternakan yang saya bangunkan sendiri dengan titik peluh sendiri...dengan modal sendiri...saya bukan dari keluarga yang senang...tidak juga saya menyambung projek ternakan dari orang tua saya...semuanya saya buat sendiri...dan saya ulang sekali lagi...semuanya saya uruskan sendiri!!! Kalau saya boleh...kenapa anda semua tak boleh??

Oklah..beberapa projek yang dirancangkan dalam tahun 2009 ni saya harapkan semoga berjaya kerana untuk tahun ini....beberapa projek yang besar telah berjalan dan serba sedikit gambar berkaitan akan saya masukkan dalam blog ini untuk tatapan anda semua.

Terima kasih kepada sahabat yang telah sudi melawat kandang kami di Pulau Meranti...ntahla...saya dah lupa la nama semua...mintak maaf ye...untuk bro azmer and friends, bro azmi, abg din, abg saleh dan 'orang khemah', bro kamal...dan semunya lah...terima kasih bebanyak atas sokongan anda semua...dan tidak lupa juga saya ingin merakamkan setinggi-tinggi terima kasih kepada warga Jabatan Perkhidmatan Veterinar yang tidak putus memberikan sokongan dan dorongan dalam projek ternakan ini.

Untuk bakal penternak yang ingin menceburi bidang ternakan ini...teruskan usaha anda...jangan putus asa....kerana setiap usaha yang anda lakukan...pastinya ganjaran yang menanti di akhir garisan...sekian dulu daripada saya...sehingga berjumpa lagi ye...jaga diri...selamat menternak!!!!

2 comments:

Mohd Zahari said...

Salam...Saya membekal garam gunung untuk jilatan ternakan ke seluruh Malaysia dengan harga borong.Diimpot terus dari Pakistan.Call 0133914176

AMIN AGROTECH FARM (SA0061956-W) said...

harga berapa ni Tuan?

 

blogger templates | Make Money Online