BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Wednesday, April 16, 2008

PROJEK TERNAKAN MAMPU MILIK KINI BERKEMBANG!!


Assalammualaikum dan selamat sejahtera...


Pertama sekali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pembeli-pembeli kambing di kandang kami yang sentiasa memberi sokongan kepada kami...dari Kluang, Pekan, Kemaman, Kuala Pilah...ini membuktikan kepercayaan yang diberikan oleh penternak-penternak terhadap produk kami semakin berkembang...pembeli bukan setakat sekitar Kuala Lumpur atau Selangor..malah dari Pulau Pinang dan Perlis juga bertanyakan sama ada kami mempunyai cawangan di sebelah sana...hehehe...kalau boleh setiap negeri kami nak bukak kandang...tapi maklumlah kami ni juga budak baru belajar...InsyaALLAH..sokongan daripada anda semua akan menguatkan semangat kami untuk terus ke hadapan.


Sebelum ni saya ada meletakkan gambar sahabat saya..Abg Din di dalam blog ni...2-3 orang yang menelefon mengatakan itu adalah saya...bukan...sebenarnya itulah Tauke De' Kebun...Abg Din. Dialah yang mengajak saya untuk bergabung tenaga bersama menerokai bidang ternakan ni..minta maaf...saya tidak dapat menunjukkan gambar saya dalam ni...kerana saya masih bekerja makan gaji sepenuh masa..dan tak elok kalau kompeni saya tahu saya menjalankan aktiviti ternakan di luar masa pejabat..sedangkan saya tak mengganggu atau mencampur-adukkan urusan pejabat dan urusan kambing.


Ok..saya nak tunjukkan lagi gambar anak kambing yang saya baru ambil minggu lepas...semuanya berusia dalam 4-5 hari dari masa gambar ini diambil...semoga berjumpa lagi...terima kasih pada bro Lukman, bro Talib, bro Abu, bro Saleh, bro Nasir dan bro Fendi yang sudi membeli kambing dengan kami...dan juga berkongsi pengetahuan masing-masing yang begitu berharga dengan kami...semoga usaha kalian juga akan terus maju dan diberkati ALLAH...InsyaAllah...


 

blogger templates | Make Money Online