BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Thursday, December 11, 2008

SELANGOR RIA 2008!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Maafkan saya kerana sudah lama tidak update blog ni...tapi kegiatan berkaitan kambing berjalan seperti biasa...banyak berita baik dan kurang baik diperolehi kebelakangan ini, namun berputus-asa atau berundur jauh sekali...kerana sekali saya melangkah ke hadapan...saya akan terus maju ke hadapan...InsyaAllah. Terima kasih kepada yang menelefon saya...membeli kambing...melawat ladang...kepada yang sms saya...harap maaf sekiranya saya tidak sempat membalasnya. Kerana kekadang sms diterima semasa saya sedang drive atau tidur (ni waktu tengah malam atau awal pagi)..sehingga saya terlupa untuk membalasnya. Sekiranya terdapat urusan yang penting, harapan semoga sahabat atau penternak segera menelefon saya. Sukacita dimaklumkan...sempena Aidiladha ini..kambing kami habis diborong...dan dalam masa terdekat ini kami akan menambah semula bilangan kambing yang telah dijual...nanti tak ade keje plak bebudak kat kandang tu...hehehe....Alhamdulillah...semoga Tahun 2009 nanti...perniagaan kami akan terus maju dan maju...terima kasih atas sokongan anda semua.

Okla...saya nak beritahu bahawa kami (DE KEBUN SDN BHD) akan berada di SELANGOR RIA 2008...bertempat di Stadium Shah Alam...dari 13/12 sehingga 21/12/2008...dari pagi sampai malam...jumpa anda semua di sana ye....wassalam.

 

blogger templates | Make Money Online