BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Thursday, May 28, 2009

KURSUS MEMPROSES BAJA ORGANIK!!! HANYA RM150

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Maaf kerana terlalu lama tidak update blog ni...ya..saya masih menternak kambing...hehehe...sampaikan ada sahabat yang kata saya dah tutup...dah xnak bela...sukacita dimaklumkan bahawa saya sekarang di bawah DE KEBUN SDN. BHD. Dan kami masih berjuang dalam industri ternakan ini walaupun mendapat khabar yang kurang menyenangkan mengenai sahabat lain yang terpaksa mengundurkan diri dari ternakan kambing ini...tapi apa boleh saya buat? Saya cuma mampu membantu sekadar yang termampu....xpe...saya doakan sahabat-sahabat tersebut akan berjaya juga di kemudian hari...InsyaAllah.

Ok...sebab esok saya akan berangkat ke Jepun...dan berada di sana selama 3 minggu...saya ingin memberitahu kepada sahabat-sahabat yang berminat untuk menyertai KURSUS MEMPROSES BAJA ORGANIK DARI TINJA KAMBING...sila lihat butir-butir di atas...kursus yang dijadualkan pada 27 Jun 2009...buat julung-julung kali diadakan setelah menerima banyak permintaan untuk menganjurkan kursus seperti tersebut...dan untuk pengetahuan semua...bayarannya cuma RM150 dan tempat adalah terhad kepada 20 orang sahaja...ini kerana nanti kalau terlalu ramai akan dikhuatiri tidak semua yang akan mendapat input-input yang diperlukan semasa kursus tersebut berlangsung...dan sehingga hari ini...saya difahamkan telah menerima lebih kurang 12 penyertaan semenjak semalam....so...bila lagi?? Dan mungkin juga anda berpeluang untuk menjadi agen kami dalam memasarkan baja organik kami yang diberi nama RIMBUN....

Akhir sekali....terima kasih kepada semua sahabat yang banyak menyokong kami secara langsung atau tidak langsung...kepada pembeli-pembeli/pelawat/pelajar di ladang kami....kami ucapkan jutaan terima kasih kerana memilih kami untuk berususan dengan anda semua...(maaf...nak sebut nama banyak sangat). Ok..semoga ape yang anda impikan akan tercapai...jumpa lagi...salam.

 

blogger templates | Make Money Online