BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Sunday, April 20, 2008

STOK APRIL HABIS...TERIMA KASIH!!!!

Assalammualaikum...dan selamat sejahtera...

Sukacita dimaklumkan...STOK KAMBING UNTUK DIJUAL SUDAH HABIS!!! UPDATE PADA 20/4/2008. Hanya tinggal dalam 20 ekor jamnapari cross jawarando!!! Pejantan dan induk boer habis!!! Jamnapari juga tinggal sedikit.

Terima kasih kepada sahabat yang datang melawat (pelawat atau pembeli di kandang kami saya anggap sebagai sahabat). Terima kasih kepada return customer kami..terima kasih kepada yang sanggup datang dari NEGARA JIRAN...terima kasih kepada yang membawa pembeli ke kandang kami...Terima kasih kepad semua yang menyokong kami...dan yang paling penting....TERIMA KASIH ALLAH!!! Atas segala nikmat dan rezeki dari-MU..

Untuk keempat kalinya...dalam masa 4 bulan..kandang kami kehabisan stok!!! Kami terpaksa tunggu batch bulan MEI. Diharap sahabat semua bersabar kerana untuk bulan Mei ini dijangkakan kami akan membawa stok yang lebih banyak...kerana terdapat beberapa sahabat yang sedang menunggu untuk memasukkan kambing ke kandang mereka pertama kalinya..

Di sini boleh saya nak buat kesimpulan sedikit berkaitan strategi pemasaran supaya menjadi panduan bagi semua penternak..yang baru atau yang lama...

Saya perhatikan...kambing jamnapari merupakan baka yang lebih laju penjualannya berbanding boer...mungkin disebabkan harga yang lebih murah...di samping itu..kami juga menawarkan khidmat nasihat secara PERCUMA kepada penternak yang kebanyakannya adalah penternak baru....AFTER SALES SERVICE...hehehe...bermaksud..kami akan cuba sedaya kami memantau kambing-kambing yang dibeli daripada kandang kami...supaya juga menjadi rujukan kepada kami berkenaan kualiti kambing yang dibawa masuk...sekiranya kambing tersebut bermasalah...kami akan cuba mencari sumber dari importer yang berlainan...seperti anda semua yang mempunyai banyak pilihan dalam membeli kambing...kami juga mempunyai pelbagai pilihan pengimport kambing yang menawarkan kambing yang berkualiti pada harga yang kompetitif.

Okla...berjumpa lagi di lain kali...sebelum terlupa..ucapan terima kasih saya pada sahabat yang datang berjumpa atau sekadar menelefon meminta bantuan khidmat nasihat...sebenarnya dalam hal penjagaan atau rawatan kambing ini...kita kena bersama-sama belajar....bukan maksudnya saya sudah lama dalam bidang ini boleh mendabik dada kepada orang baru..tapi pada saya...semakin banyak yang saya belajar pasal kambing...semakin banyak sebenarnya yang saya tak tahu!!! Tolonglah saya juga!!!! Hehehehe....Jumpa lagi..Berhati-hati di Jalanraya!!!

 

blogger templates | Make Money Online