BUSINESS CARD

KURSUS ASAS PENGURUSAN DAN RAWATAN TERNAKAN KAMBING AKAN KEMBALI!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Pelaburan minimum yang bakal anda keluarkan untuk memulakan ternakan kambing sekurangnya RM10k. Ada antara bakal penternak yang mengeluh kerana yuran yang kami kenakan terlalu mahal. Tapi fikirkanlah semula dengan jumlah pelaburan yang bakal anda laburkan dengan yuran untuk menyertai kursus ini...tidak sampai atau kurang dari 4%. Jadi fikirkanlah ilmu yang bakal diperolehi dalam kursus kami ini nanti...lakukan langkah yang bijak...jangan salahgunakan modal anda...kami akan berkongsi pengalaman dalam ternakan ini....telefon segera untuk pengesahan tempat.
TARIKH : AKAN DIBERITAHU KELAK

TEMPAT KURSUS:

1) AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

2) KANDANG DE KEBUN SDN BHD, PULAU MERANTI, PUCHONG, SELANGOR.

TEMPAT TINGGAL:
AGROBANK DEVELOPMENT INSTITUTE ( ABADI ) ( Lot 7 Persiaran Institusi, 43000 Kajang, Selangor )

MAKAN/MINUM: DISEDIAKAN SEPANJANG KURSUS

MASA : 8.30 AM SEHINGGA 11.00 MALAM.

PENYERTAAN : TERBUKA KEPADA YANG BERMINAT. SIJIL DISEDIAKAN. SIJIL DARI JABATAN KERAJAAN.

YURAN : RM450

PESERTA : 20 ORANG SAHAJA

HUBUNGI : EN KHAIRUDIN (016-220 2425), PN SARAH (016-322 0466), EN TALIB (019-276 6102) EN. AMIN (016-2201549)

SILA TELEFON KAMI DENGAN SEGERA UNTUK BORANG PENYERTAAN DAN PENGESAHAN TEMPAT. SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN!!!!

PLEASE LEAVE YOUR FEEDBACK/COMMENT HERE

Name:
Email Address:
Phone No
Your Message

AMINAGROTECH FARM 013-222 9976
Nak dapatkan $10 free? Hanya daftar sahaja. Tak perlu keluarkan wang. Tak salah kalau mencuba benda percuma ni. Jangan tunggu lagi! Lawat pasifincome

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI TERNAKAN..TALIAN HAYAT 24 JAM!!

Monday, June 14, 2010

JUALAN HAMPAS SOYA OLEH DE KEBUN!!!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera...

Mulai bulan ini, pihak De Kebun akan mengadakan jualan besar-besaran HAMPAS SOYA bagi kegunaan semua penternak yang memerlukan. Diketahui bahawa bekalan hampas soya ini agak sukar diperolehi dipasaran dan secara kebetulan pihak kami mendapat 'deal' yang bagus di mana bekalan hampas soya yang diperolehi adalah banyak dan dapat dijual kepada sahabat lain dengan harga yang berpatutan. Penggunaan hampas soya yang di lakukan di ladang De Kebun ini adalah dengan mencampurkan pellet dan hampas soya, digaulkan dan diberi kepada ternakan. Didapati bahawa kos penggunaan pellet akan berkurangan sehingg 30-40% dan ini akan menguntungkan para penternak kerana telah sedia maklum bahawa harga pellet semakin menggila sejak akhir-akhir ini. Walaupun bekalan pellet tidak pernah putus seperti bekalan gula..tapi harganya tidak pernah turun semenjak saya mula mengusahakan ternakan kambing ini. Jadi tepuklah dada...tanya selera....hampas soya boleh diperolehi diladang kami di Pulau Meranti dan di ofis kami di Batu Caves. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut, En. Khairudin, 016-220 2425, En. Khirul, 016-220 1549, atau En Talib, 019-276 6102. Selagi stok masih ada ye...Terima kasih.

0 comments:

 

blogger templates | Make Money Online